Бившата изгора на Росен Петров – Карина Видолова, върти любов с фитнес

...
Бившата изгора на Росен Петров – Карина Видолова, върти любов с фитнес
Коментари Харесай

Брадърът Ричи върти любов с бившата на Росен Петров

Бившата възлюбена на Росен Петров – Карина Видолова, върти обич с фитнес инструктора Ричард Величков, пише  " Галерия “. Злополучният риалити воин е забил силиконката в залата, докато й показвал извършения за стегнат стомах и задни елементи.

Ричард и Карина се срещнали преди повече от година, само че Видолова се правела на мъчно налична. След присъединяване на Ричард във " ВИП Брадър “ знойната сътрудничка в Парламента почнала все по-често да посещава залата му.

" В началото го съжаляваше, тъй като всички му се подиграваха за шлагера " Супер презрян “. После обаче Ричи стартира да получава от ден на ден предложения за разнообразни всемирски събития и тя го погледна с други очи “, описват хора от личния състав във фитнес клуба. Величков пък бил покорен от безупречното й тяло и бързо падал в мрежите й.

Карина и някогашният сценарист от " Шоуто на Слави “ Росен Петров бяха дружно няколко години. Политикът даже я уреди в Народното събрание. Двамата се срещат в столично заведение, където си разменят телефоните. По това време Карина още е студентка в Нов български университет и бързо е вкарана в средата на Росен.

Той я глези със скъпи дарове и почивки и даже отслабва с близо 20 кг поради нея. Говори се, че точно той й подарил 700-те кубика силикон в бюста, както и още няколко пластични корекции.

Бързо обаче се отегчил от капацитета на половинката си и още преди година и половина поставя завършек на връзката им. По молба на Карина не го афишират публично.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР